HAUGALAND TAXI HAR SKIFTET NAVN

Nå har en rekke lokale taxiselskap slått seg sammen med oss. Vi er stolte av at så mange vil bli med på laget, og lover å fortsatt holde høy kvalitet og profesjonalitet i alt vi gjør.

Haugaland Taxi har nå utvidet og fått med Leirvik Taxi, Bremnes Taxi, Bømlo Taxi og Sand Taxi på laget. Det er vi stolte av, som det største taxiselskapet i Haugalandet.

1, januar 2022 skiftet vi navn til Taxi 08181. Enklere å huske, og alle er med.
Det vil fortsatt være de samme sjåførene du kjenner som kjører deg, men de har fått nytt telefonnummer. Ring 08181, så er vi på vei.

Taxiselskapene som nå blir en del av taxi 08181 er:

Bremnes Taxi
Haugaland Taxi
Leirvik Taxi
Bømlo Taxi
Sand Taxi

 

bærekraft

Miljøfyrtårn

Haugaland Taxi AS, morselskapet til Taxi 08181, ønsker å bli en mer bærekraftig bedrift. I 2023 ble vi en sertifisert Miljøfyrtårnbedrift. Vi jobber aktivt med tiltak som er bra for miljøet og har forpliktet oss til å være en pådriver ovenfor våre løyvehavere og sjåfører, slik at de også kan ta valg som er positive for miljøet.
Vårt miljøregnskap finner du her.

REDEGJØRELSE ETTER ÅPENHETSLOVEN

Haugaland Taxi AS 08181 er omfattet av åpenhetsloven og har i den forbindelse gjennomført en aktsomhetsvurdering. En redegjørelse etter åpenhetsloven §4 finner du her.

Vi ser etter sjåfører

Vi tilbyr alle type taxitjenester og kan ha nærmere to tusen oppdrag per døgn. 

Det gjør også at vi stadig trenger flere sjåfører med oss på laget – bli bedre kjent med oss her, se hva som kreves, og hva vi kan tilby!

KONTAKT OSS

  Epost taxibestilling: bestilling@08181.no

Epost bussbestilling: buss@08181.no